Синият Уил Смит втрещи зрителите в трейлъра на "Аладин" (видео)

Pinterest LinkedIn +

В YouTube канала на "Walt Disney Studios" се появи нов трейлър на филма "Аладин", режисиран от Гай Ричи. Главните роли в приказната лента ще бъдат изпълнени от Мена Масуд, Наоми Скот, Били Мангусен, Назим Педрад, както и холивудската звезда Уил Смит, който влиза в образа на огромен мускулест син джин.

В коментарите под видеото мнозина коментираха, че персонажът на Смит изглежда ужасно, някои настояват да си стои в лампата, а други го сравняват с анимационното чудовище Шрек. "Искам да изтрия завинаги от паметта си тази гадост", пише един от потребителите.

През декември 2018 г. Смит сподели кадър от филма, на който той беше със странна прическа и брада, сплетена на плитка. Този нов образ на актьора вдъхнови много комични меме изображения на джина.

Премиерата на "Аладин", когато ще можем да видим Уил Смит като син джин в пълния му блясък, предстои на 22 май.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.