Сингълплеър кампанията на Duke Nukem Forever = Call of Duty x 3

Pinterest LinkedIn +

Сингълплеър кампанията на горещо и дългоочакваната Duke Nukem Forever, която ще излезе в Европа на 6 май, ще предложи 16 до 18 часа геймплей, разкри шефът на производителите на играта Gearbox Software – Ранди Пичфорд.

В интервю за шоуто GTTV на Spike TV Пичфорд коментира продължителната кампанийна игра на DNF, сравнявайки я с геймплея на игрите от Call of Duty сериите. Той изтъква, че тези 16 до 18 часа са с 3-4 пъти повече от времето, което прекарват играчите с дадена игра от хитовата FPS поредица. Междувременно през последните дни в мрежата бяха разпространени нови стоп кадри от играта, обложката на PC версията й, трейлър, множество превюта, както и информацията за колекционерското издание Duke Nukem Forever Balls of Steel, потвърдено вчера от издателите на DNF, 2K  Games.

Когато се появи на бял свят в началото на май за PC, Xbox 360 и PlayStation 3, играта ще сложи край на близо 15-годишното очакване, започнало с първоначалния й анонс от 3D Realms. Duke Nukem Forever е изградена върху Unreal Engine 2 и се явява продължение на издадената през 1996 г. Duke Nukem 3D.

Сподели.