Разконспирираха третия FPS на City Interactive

Pinterest LinkedIn +

Третият от четирите предстоящи FPS проекта на полското студио City Interactive ще бъде в sci-fi жанра и носи заглавието Alien Fear.

Преди няколко месеца полското студио City Interactive обяви, че ще се фокусира върху разработката и издаването на игри в FPS жанра и планира да издаде три или четири заглавия в близките две години. В началото на януари компанията обяви, че започва продукцията на продължението на милитъри шутъра Sniper: Ghost Warrior, издаден за PC, PlayStation 3 и Xbox 360 през 2010 г.

За един от останалите проекти се знае, че ще е базиран на събития от Втората световна война, като и той, и Ghost Warrior 2, ще бъдат изградени върху CryEngine 3. Сега публикация в официалния сайт на малкото полско студио The Farm 51 разкрива заглавието и някои основни детайли за третия проект на City Interactive. Озаглавена Alien Fear, играта ще е sci-fi шутър за PC и други платформи и най-вероятно ще бъде изградена върху Unreal Engine 3.

The Farm 51 са известни с работата си по двете игри от FPS поредицата Necrovision, а през последните месеци са сътрудничили на TopWare Interactive в разработката на издаденото в края на миналата година фантастично RPG Two Worlds II.

Сподели.