Силвестър Сталоун става наемен убиец в Headshot

Pinterest LinkedIn +

Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) ще изпълни главната роля в предстоящата криминална драма Headshot на режисьора Уейн Крамър (Wayne Kramer), чието име се асоциира най-вече с лентите The Cooler, Crossing Over и Running Scared.

64-годишният Сталоун, който партнира на Алесандро Камон (The Messenger) в написването на сценария на Headshot, ще се превъплъти в наемен убиец от Ню Орлиънс, принуден да сътрудничи на детектив от нюйоркското полицейско управление, търсейки отмъщение за смъртта на своя партньор.

Стартът на снимките на продукцията е планиран за месец май в Луизиана. Премиерната дата на Headshot все още не е фиксирана, за разлика от тази на горещо очаквания екшън The Expendables II с участието на Джейсън Стейтъм, Брус Уилис и Силвестър Сталоун, който е също режисьор и сценарист на лентата.

По непотвърдена информация, към тях ще се присъединят Мики Рурк, Джет Лий, Жан Клод Ван Дам и Долф Лундгрен, които участваха в издадения през 2010 The Expendables I, както и вече бившият губернатор на Калифорния, Арнолд Шварценегер.

Сподели.