"Под прикритие" с дебютен трейлър! Екшън, любов и смърт в новия БГ сериал

Pinterest LinkedIn +

Първият трейлър на дългоочаквания български сериал "Под прикритие" вече е факт. Сочена като основен коз на БНТ за актуалния телевизионен сезон, крими сагата на Димитър Митовски е готова да се бори със сериозната конкуренция между родни заглавия тази пролет.

Само по bTV се излъчват два сериала - другата продукция на режисьора и продуцент - "Стъклен дом", тази на "Дрийм Тийм" и bТV - "Столичани в повече", като се очаква в ефир да се появи и "Седем часа разлика" с Ваня Цветкова, Георги Стайков, Малин Кръстев и др. По Нова телевизия пък продължава да се върти "Забранена любов". 

"Под прикритие" впечатлява с интригуващи имена в каста - Захари Бахаров, Михаил Билалов, Христо Мутафчиев, Владимир Пенев, а също както и в "Стъклен дом", Митовски иска да наложи някои нови и не особено познати на широката аудитория лица.

Tова са младият Ивайло Захариев, който изпълнява главната роля, и топмоделът Ирена Милянкова, която до този момент се изявяваше най-вече на модната сцена.

Жанрът на сагата е криминална драма, а според създателите й, "Под прикритие" е "реалистичен и модерен поглед върху престъпния свят, като историите във филма са почерпени от истински събития, разиграли се през последните години в България".

Стартът на "Под прикритие" е през април, а както можете да видите и в трейлъра, сценографията и изпълнението действително са на високо ниво.

Сподели.