Силвестър Сталоун ще грее с българска усмивка в Холивуд

Pinterest LinkedIn +

Филмовата звезда Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) ще грее в Холивуд с българска усмивка. Легендарният екшън герой се довери на родни специалисти в областта на зъболечението за корекция на естетичен проблем в горната челюст, получен по време на снимките на The Expendables 2 у нас.

Пред дилемата да спре реализацията на хитовата продукция и да се прибере в САЩ, Сталоун реши да избере български екип, а след това продължи участието си във филма, така че в част от кадрите на "Непобедимите 2" и сами ще можем да видим крайния резултат от усилията на специалистите в известна столична дентологична клиника.

Екипът на The Expendables 2 не за първи път разчита на български услуги – Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme), Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Брус Уилис (Bruce Willis) и компания използваха услугите на известната диетоложка Анджи Касабие, която се погрижи за менюто им по време на снимките на лентата.

Oще любопитни подробности от визитата на суперзвездите в България очаквайте съвсем скоро в ексклузивното интервю с шефа на "Ню Бояна Филм" - Дейвид Варод, пред Avtora.com.


Сподели.