На гости на The Expendables 2! Виж кадри от снимачните площадки в България!

Pinterest LinkedIn +

Вече има известна яснота как ще започне втората част на хитовата екшън продукция The Expendables, която се реализира в България. Според сюжетната линия, началният епизод разкрива как героят на Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) - Барни Рос спасява персонажа на Шварценегер, Тренч, от плен в държавата Бирма.

След това агент Чърч (Брус Уилис) възлага нова мисия на наемниците от добре познатата ни компания… която (както може да предположим) отново се оказва далеч по-сложна от първоначално предвиденото.

Разбира се, доколко синопсисът е официален, все още е под въпрос, макар да се знае, че като цяло събитията се развиват няколко месеца след края на тези в първата част, а Слай и подопечните му търсят отмъщение за смъртта на ментора си Туул.

Любопитно е, че след реализирането на сцените в България (нещо, което очакваме да се случи след броени дни), екипът на The Expendables ще продължи със снимките в Китай и САЩ, където към звездите ще се присъедини и Джет Ли.

В момента у нас са само Сталоун, Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Чък Норис (Chuck Norris) и Долф Лундгрен (Dolph Lundgren), като последният има ангажимент и към друга холивудска продукция, която се реализира у нас.

И тъй като до премиерата на The Expendables 2 има значително време (17 август 2012 година), ви предлагаме кадри от сним. площадки на филма у нас, както и най-различни fen art постери.


Сподели.