Jamie Woon в България - между Ню Йорк и Барселона

Pinterest LinkedIn +

Британският соул изпълнител Джейми Уун (Jamie Woon) ще кацне в България в деня на концерта си в Sofia Live Club - 7 декември, след участие в Ню Йорк и преди да замине, още на следващия ден, за Барселона, където ще има съвместен лайв с Джеймс Блейк и Jamie XX.

Дори Ню Йорк и Барселона обаче, не са имали досега шанса да съберат на една сцена Джейми Уун и Дейвид "Pearson Sound" Кенеди. Всъщност колаборациите между тях датират от 2007 година, когато и двамата с летящ старт започват кариерите си, за да се превърнат днес в едни от най-търсените музикални артисти по света.

На сцената в Sofia Live Club, заедно с Джейми Уун, ще излезе и Джеймс Ууд (кийборд, китара, беквокал), постоянен член на лайв бенда на Уун и негов съученик от BRIT School – училището по изкуства, което са завършили Ейми Уайнхаус, Адел, Jessie J и други поп звезди. Те ще изпълнят супер успешния дебютен албум на Джейми Уун - Mirrorwriting.

Pearson Sound, от своя страна, ще представи всичко най-актуално от bass музиката на Острова. В началото на събитието за доброто настроение на феновете ще се погрижи StefaK.

Концертът на Джейми Уун започва в 22:30 часа, а Pearson Sound ще излезе на сцената в 00:00 часа. Билети – 30 лева от мрежата Еventim, а на входа – 40 лева.

Сподели.