Силвестър Сталоун бяга от затвора в The Tomb

Pinterest LinkedIn +

Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) подписа договор за участие в предстоящия хай-тек трилър The Tomb, приемайки предложената му главна роля във филма, разработван от Summit и Emmett/Furla Films.

Според сценария, чиято оригинална версия е написана от Майлс Чапман (Miles Chapman), но впоследствие е редактирана от Джейсън Келър (Jason Keller), 65-годишният актьор ще влезе в образа на строителен инженер - експерт по изграждането на затвори, който по ирония на съдбата попада в едно от зданията, които е конструирал, след като е натопен за престъпление, което не е извършил.

Сталоун е третият актьор, комуто е предложена ролята, след като Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) и Брус Уилис (Bruce Willis) - двама от партньорите му в The Expendables 2, чиито снимки текат в България, са отказали възможността да работят с Antoine Fuqua. Впоследствие режисьорът на Training Day, Tears of the Sun и Brooklyn's Finest също се оттегли от продукцията и към момента продуцентите, сред които е Марк Кантон ("300"), все още не са се спрели на друг филммейкър, а Сталоун не проявява интерес към тази длъжност.

Последният от общо осемте филма, режисирани от него в периода 1978 – 2011 година, е оригиналният The Expendables, издаден през 2010 година. Докато се чака рилийза на The Tomb, планиран за 2013 г., през следващата година звездата от екшън класиките "Рамбо" и "Роки" ще може да бъде видян в две други ленти - Bullet to the Head и The Expendables 2, чиято премиерна дата за САЩ е 17 август.

Сподели.