Силиконова поп фолк бомба, стюардеса и пи-ар на Доналд Тръмп в Big Brother

Pinterest LinkedIn +

Вече са ясни и всички нови попълнения в голямото семейство на Big Brother Family, които ще влязат в шоуто тази вечер.

Освен тези, които вече ви разкрихме - братът на близначките Ивайла и Божидара Бакалови - Антоний и учителят по карате на Бойко Борисов и Алексей Петров (Трактора) - Цончо Колев, компанията ще нарасне с още три не по-малко атрактивни двойки.


Видяхме Ивайла, видяхме Божидара, сега е ред и на  брат им...

Сред тях са 32-годишна руса силиконова фолк певица с половинката си - музикант, 27-годишна стюардеса с преуспяващ адвокат, както и бивши шампиони по танци. Безспорно най-голям интерес предизвиква семейството на модерираната фолк звезда със съпруга й музикант, които са си дали нужната свобода и общо взето са привърженици на по-свободните отношения.

Все още няма яснота коя точно ще е въпросната личност от поп фолк жанра и дали е позната на масовата аудитория, но като се има предвид колко прогресивно расте с всеки изминал ден бранша, едва ли ще е особено популярна.

Що се отнася до най-поразяващото ново име (най-вече буквално) в Къщата - Цончо Колев, оказва се, че и съпругата му има своята запомняща се биография - дълги години е работила като пи-ар на съдружник на Доналд Тръмп в Маями, Флорида.


Големият въпрос е: ще гледаме ли подобни кадри в Къщата?!

Иначе дори и без наличието на най-големите биткаджии в шоуто, пак се стигна до сблъсък - този път между двете най-разкрепостени дами Елеонора и Анджелика, които се хванаха за косите и си размениха подобаващи за сблъсъка епитети. Тази вечер ще стане ясно и дали порнозвездата и нейния Радо ще напуснат Къщата, след като са в пряк сблъсък за оцеляване с най-възрастната фамилия - Каменарови. 

Сподели.