Big Brother - The Show Must Go On! Виж новите двойки в Къщата!

Pinterest LinkedIn +

Както се и очакваше, продуцентите на Big Brother не пропуснаха възможността да засилят до максимум интригата в Къщата, след като прага й в четвъртък вечерта прекрачиха пет нови семейства.

Сред тях са имена с безспорно любопитни биографии като първия треньор по карате на Бойко Борисов и Алексей Петров (Трактора) - Цончо Колев и съпругата му София - бивш пи-ар на съдружник на Доналд Тръмп, Антоний Генчев - брат на близначките Ивайла и Божидара Бакалови, които гледахме в последното VIP издание на шоуто.

Не можем да подминем и Борислава и Пламен Петрови - той клавирът на оркестър "Кристали", тя - силиконова фолк бомба, като и на двамата най-близката приятелка е Софи Маринова.


Борислава и Пламен - страст на "Кристали"...

Междувременно след снощните елиминации Къщата напусна най-възрастната двойка Радка и Чавдар Каменарови, след като зрителите явно решиха, че не са се нагледали достатъчно на еротичните прояви на конкурентите им - Радо и Анджелика и предпочетоха да ги оставят по-дълго време в шоуто.

Сред новите съквартиранти пък като безспорна атракция се очертава братът на Бакалови - Антоний, който заяви, че нямал проблем да изневерява на половинката си и имал искрено желание да си поговори насаме с Елеонора, на която определено доста симпатизирал. Спираме дотук, за да ви покажем новите двойки, както и най-любопитната част ит биографията им...

И още:

Сподели.