Сигорни Уивър и оригиналния каст на Alien с участие в Alien: Isolation

Pinterest LinkedIn +

Кралицата на научната фантастика (The Sci-Fi Queen), както е известна американската актриса Сигорни Уивър благодарение на многото си емблематични роли в sci-fi продукции и най-вече на превъплъщението си в Елън Рипли, ще вземе участие в създаването на Alien: Isolation на Creative Assembly, по-точно на две от мисиите, включени в играта.

Те са озаглавени Crew Expendable и Last Survivor и ще бъдат достъпни само за потребителите, закупили Alien: Isolation предварително. Първата от двете мисии ще постави играчите в ролята на Паркър (Яфет Кото), Далас (Том Скерит) или Рипли (Уивър), които установяват присъствието на Пришълеца, докато проучват Ностромо. Освен тези трима актьори ролите си от Alien ще повторят Иън Холм (Аш) и Вероника Картрайт (Ламбърт).

Crew Expendable ще бъде достъпна за всички британски потребители, закупили Alien: Isolation чрез pre-order. Главно действащо лице в Last Survivor е Елън Рипли, която има за задача да активира програмата за самоунищожението на Ностромо. Тази мисия е замислена като бонус съдържание към играта за онези, които я закупят от определени търговци, като тепърва ще стане ясно кои точно ще са те.

Alien: Isolation ще излезе за Xbox One, PS4, PC и конзолите от предходното поколение на 7 октомври 2014 година.

Сподели.