Щуро спускане с маунтин байк от кратер на вулкан с Аарън Чейс

Pinterest LinkedIn +

Аарън Чейс (Aaron Chase) е специалист по фрийстайл маунтин байк. Той обича трудните изпитания и не се поколебава дори за миг, когато получава предложение да покори едно труднодостъпно трасе. Аарън отива в Мексико, където хеликоптер спуска него и приятелите му Крис Ван Дайн и Кейти Холдън при загасналия вулкан Невадо де Толука. Тримата байкъри се спускат стремглаво надолу, преодолявайки безброй препятствия. На моменти изглежда, че скоростта не може да бъде контролирана и паданията са част от премеждието, но в крайна сметка резултатът е успех за Аарън, Крис и Кейти.

Аарън Чейс (Aaron Chase) е специалист по фрийстайл маунтин байк. Той обича трудните изпитания и не се поколебава дори за миг, когато получава предложение да покори едно труднодостъпно трасе.

Аарън отива в Мексико, където хеликоптер спуска него и приятелите му Крис Ван Дайн и Кейти Холдън при загасналия вулкан Невадо де Толука.

Тримата байкъри се спускат стремглаво надолу, преодолявайки безброй препятствия. На моменти изглежда, че скоростта не може да бъде контролирана и паданията са част от премеждието, но в крайна сметка резултатът е успех за Аарън, Крис и Кейти.


Сподели.