Що трябва да четете?

Pinterest LinkedIn +

Не! Наистина!? Що ви трябва да четете? Това пари струва бе, хора. Книгите са разход. Разход на време и пари.

Времето, вярно, е безплатно. Може да си го губите в удобна за вас позиция. То си е ваше. Но парите са нещо специално. С пари може да се купи уиски, водка и от онези малки гадни кенчета с вкус на пикоч, които са силно модерни и карат сърцето ти да се тресе като задника на Риана в някой от по-ранните й клипове. Затова си пазете парите за важните неща.

Плюс това с пари може да се купи всичко. Включително знания и мъдрост. Ако не вярвате, прескочете до някой ВУЗ и ще видите как с безмерна лекота ще се сдобиете с диплом на магистър, бакалавър, че дори и на доктор.

А сега за книгите. Ако все пак сте толкова задръстен и старомоден, че намирате в четенето нещо изящно, то имайте предвид, че отскоро издателство Изток-Запад започна да прави видеопредставяния на най-качествените си томове (силоваците, които въпреки себе си продължават да сричат тези редове, трябва да знаят, че в случая томове и тонове не са едно и също нещо). В рамките на няколко минути ще може да се насладите на това как известни и не толкова известни хора се опитват да ви спечелят за читател на представяната от тях книга. И някои успяват. Доверете им се и изгубете две-три минути от деня си, за да разберете има ли живот в паралелната хартиена вселена.

За да се ориентирате в джунглата от заглавия и букви, е необходимо само да последвате този линк:

https://www.youtube.com/channel/UCcF4mYtQ_50oW5Srcm1-mLg

Благодаря на успелите да прочетат този текст до края и ако са се почувствали обидени, им се извинявам искрено. 

Ваш гид Емил Йотовски

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.