Ще оцелее ли след тежкия инсулт вокалът на Poison Брет Майкълс?!

Pinterest LinkedIn +

Животът на вокалиста на Poison, познат още и като бившето гадже на Памела Андерсън - Брет Майкълс (Bret Michaels) все още не е извън опасност, обяви д-р Арно Фрийд, шеф на отделението по неврохирургия в Hackensack University Medical Center.

Както е известно, рокаджията постъпи в болница преди дни в много тежко състояние, след като получи мозъчен кръвоизлив. Единствено умелата намеса на медицинския екип, който оперира по най-бързия начин музиканта, предотврати фатален изход от инцидента.

Състоянието на Майкълс, който все още се намира в интензивното отделение, вече е значително по-добро и може да бъде описано като "стабилно", но д-р Фрийд все пак предупреди феновете, че пациентът му все още е изложен на известен риск.

Изминаващият вече април вероятно е и най-лошият месец в живота на Брет Майкълс, който на 13-ти отново бе приет по спешност в болница, след като спука апандисит. Тогава той призна, че сериозно се е уплашил за живота си, явно без да подозира какви изпитания го чакат в най-близко бъдеще...

Сподели.