Шоуто за таланти American Idol пуска модни дрешки и продава рингтонове

Pinterest LinkedIn +

За разлика от българските шоута за таланти, които обикновено минават и заминават, продуцентите на американското American Idol намират нови начини да поддържат интереса към предаването, което има много високи ТВ рейтинги.

Тази седмица продуцентите от FremantleMedia и 19 Entertainment обявиха намерението си да пуснат в продажба модна линия дрехи, предаде агенция Reuters.

В специална секция на сайта www.AmericanIdol.com, наречена “Get the look”, почитателите на предаването ще могат да си купуват дрехи каквито носят участниците в него.

Междувременно, най-големият мобилен оператор в Щатите, Cingular Wireless, обяви, че ще започне да продава на потребителите си рингтонове с изпълнения на живо на състезателите в American Idol.

Досега доставчикът продаваше като рингтон мелодията на предаването и някои от набралите популярност песни, изпълнени в шоуто.

Новите песни ще се продават по $2.49 броя, информира агенция Reuters.

В момента по американската телевизия тече петия сезон на шоуто, което надмина по  брой зрители и предаванията от неотдавна приключилата зимна олимпиада.

Сподели.