Шиниъд О`Конър се отказа и от исляма?

Pinterest LinkedIn +

Иpландската певица Шиниъд О`Конъp се отказа от исляма, който пpие пpеди няколко дни, и стана хиндуистка, съобщава иандският сайт Ireland on Craic.

Според него скандалната звезда е заявила, че е била изненадана от факта, че ислямът забранява алкохола. "Знаехте ли, че тези хора не пият? Защо никой не ми е казал, че мюсюлманите не пият? Сериозно, имам известни ментални проблеми, но за бога, не съм напълно откачила", е казала певицата според информация от цитирания сайт.
Часове по-късно обаче други медии опровергаха тази "новина" и уточниха, че тя е просто шега, която местния сатиричен сайт си прави с ексцентричната певица.
 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.