Шинейд О'Конър към Майли: Не се превръщай в "проститутка на шоубизнеса"

Pinterest LinkedIn +

Певицата Шинейд О'Конър (Sinead O'Connor) написа дълго отворено писмо към Майли Сайръс (Miley Cyrus), която се разголи за видеото Wrecking Ball. Младата изпълнителка бе заявила, че е захвърлила дрехите, тъй като е искала нейният клип да прилича на този към хита Nothing Compares 2 U, изпълнен именно от О'Конър в края на миналия век.

О'Конър написа, че е била засипана от телефонни обаждания, за да коментира поведението на Майли, и се изказа доста критично за голотата ѝ.

"На музикалния бизнес не му дреме за теб, нито за някой от нас, изпълнителите. Хората там ще се опитат да те превърнат в "проститутка на бизнеса", като в същото време хитро ще те накарат да вярваш, че това е нещо, което ТИ си искала да направиш.

И в крайна сметка ще се озовеш в рехабилитационна клиника заради това, че си "проституирала" за тях. Докато същите тези продуценти ще прекарват времето в Антигуа на яхти, които са си купили именно продавайки на феновете голотата на твоето тяло.

Ти струваш много повече от тялото си и от сексапила си. Повтарям - имаш достатъчно талант и не се нуждаеш от това да се превръщаш в проститука на музикалния бизнес", се казва в част от изключително дългото отворено писмо на Шинейд О'Конър.

Сподели.