Шеф Андре Токев се завръща в нова компания и с нов сезон на “Ловци на храна” тази есен по bTV

Pinterest LinkedIn +

Новият сезон на обичаното кулинарно предаване “Ловци на храна” се завръща с нов сезон в ефира на bTV през септември, за да отведе зрителите на ново необикновено пътешествие сред непознати, приказни места и слънчеви дестинации - в търсене на традиционни и любопитни вкусове, рецепти, природни богатства и вдъхновяващи истории. Главният приключенец – шеф Андре Токев  и този път обещава вкусни, оригинално поднесени и неочаквани рецепти от различни краища на страната, а не за първи път ще поведе зрителите и извън пределите й.

Сезонът е озаглавен “Ловци на храна: От близо и далеч” и акцент в него ще бъдат кулираното преплитане на култури и традиции, както и незабравимите срещи с чужденци, живеещи в България, и българи, избрали да живеят извън родината. Приключението ще бъде поднесено в две части – епизоди от България и такива от Италия. В търсене на тайните на вълшебната италианска кухня шеф Токев ще се довери на италианския си колега Марко Лукиари, с когото заедно ще разкрият пред зрителите на bTV приказни кътчета и слънчеви рецепти от Южна Италия.

В епизодите от България в шестия сезон на “Ловци на храна: От близо и далеч” верен спътник на Андре Токев ще бъде Константин Таквор, познат на зрителите на bTV от последния сезон на предаването "MasterChef". Двамата ще посетят различни краища на страната ни, за да разкрият за всички пред екраните неочаквани рецепти и чудните истории, които крият те. С неповторимата комбинация от впечатляващите енциклопедични и кулинарни познания на шеф Токев и любопитството на неговия нов спътник новият сезон на предаването обещава много повече емоции и вкусове от всеки друг сезон досега.

Добрата новина е, че не само телевизионните зрители, но и потребителите на интернет платформите на bTV Media Group ще могат да се насладят ексклузивно на огромни запаси от практични рецепти, придружени от интересни и полезни съвети в кухнята.

Сподели.