Шамара проби в БГ Радио с песен, посветена на жена му

Pinterest LinkedIn +

През следващата една седмица слушателите на БГ Радио ще могат да чуят единствено и само в ефира на радиостанцията парчето на Шамара “Не искам да виждам сълзи”. За първи път песен от репертоара на скандалния рапър ще бъде на ротация в БГ Радио.


До сега нито едно парче от каталога на R’n’B Records не е попадало в селекцията на Ана Мария Тонкова заради нецензурните текстове.

“Не искам да виждам сълзи” е едно от най-лиричните песни в творчеството на Шамара. Парчето е вдъхновено и посветено на неговато съпруга АНИ. В песента са включени сърцераздирателните вокали на Трой и Енджъл. Съвсем скоро ще е готов видеоклипът, който Шамара снима в продължение на месец в най-красивите европейски градове - Венеция, Париж, Дюселдорф и Атина.

Освен че парчето е четвърти сингъл от последния албум на Шамара, то ще бъде включено в предстояща компилация със соул и ар-енд-би музика. “Тези стилове не са много разработени и за това реших, че би било добре да ги популяризирам. В компилацията ще участват и други изпълнители извън лейбъла. За сега мога да спомена името на Лейди Би.” - разкри последните си планове Мишо.

Инфо: Virginia Records
Сподели.