Шамара, Хазарта и Каризма сред първите поканени във Vip Brother

Pinterest LinkedIn +

Пет дни след старта на официалния сайт и sms-линията за гласуване за участници в първия сезон на Vip Big Brother - българската версия на Big Brother за знаменитости, събраните гласове за VIP Съквартиранти достигнаха 35 000, похвалиха се продуцентите на предаването.

Близо една трета от предложенията за VIP Съквартиранти залагат на известни личности от развлекателната индустрия – музиканти, артисти, манекени и фотомодели. Според резултатите от гласуването до този момент, над 12 000 гласа подкрепят именно такива. Вече е генериран и топ 10 на Най-желаните актьори (театър и телевизия). Те са:

Яня Пенчева, Чочо Попйорданов, Деян Донков, Пепа Николова, Андрей Слабаков, Август Попов, Владо Въргала, Боби Турбото, Коцето Калки и Миодраг Иванов.

На второ място по интерес, с електорат от 8 000 гласа, се нареждат българските политици. Преобладават мъжки имена, но има и няколко дами, които единствено в този ресор формират абсолютно малцинство. Ето и петте топ причини, изказани от гласувалите в отговор на въпроса "Защо избра именно него/нея?" (един от четирите, на които всеки може да отговори, гласувайки на адрес http://www.vip.bigbrother.bg).

1. Да видим колко е интелигентен.
2. Мисля, че ще стане голям купон с него.
3. Щото се прави на политик.
4. Щото е много точен човек.
5. Защото просто други няма!

На трето място, с близо 5 000 гласа подкрепа, са българските спортисти и бизнесмени.

Някои от родните знаменитости вече са получили своите покани за участие в шоуто, като голяма част от известните личности са изявили готовност да се срещнат с екипа на шоуто, информират от щаба му. Двама от тях са политици. Сред останалите получатели са астрологът Иван Станчев, Мишо Шамара, Снежина Вълкова - фотомодел, Аня Пенчева, Деян Донков, Чочо Попйорданов, Жени Калканджиева, Ицо Хазарта, Георги Лозанов, Графа, Галя и Миро от дует „Каризма”, Венета Райкова и др.

Сподели.