Vip Big Brother започва на 13 март, 50 000 издигнаха 358 кандидатури

Pinterest LinkedIn +

13 март е официалната дата за старта на VIP Brother, съобщиха продуцентите на новото за българския ефир риалити шоу.

На 25 януари, преди 8 дни, стартира зрителско гласуване за VIP Съквартиранти, като до момента гласувалите са 50 000, а гласовете се разпределят между 358 кандидатури.

Версията за знаменитости на вече вербувалото и българския зрител шоу Big Brother ще се излъчва отново по Нова телевизия, ежедневно, в продължение на 28 дни, и ще приключи на 10 април.

Все още не е фиксиран броят на претендентите за наградата от 50 000 лв, които ще влязат в къщата на Vip Brother. Те ще бъдат избрани и поканени от продуцентите на шоуто възоснова гласовете, получени чрез sms и онлайн гласове, които вече са разпратили 63 покани до личностите, посочвани най-често в зрителското гласуване.  Поканените имат правото да решат да не се явят на VIP кастинга.

Към вече обявените топ 10 на най-желаните актьори и музиканти се присъединяват 15 телевизионни и радио водещи, за които актуалната статистика сочи, че получават огромна подкрепа за участие, и 10 спортисти и спортни треньори, получили най-много гласове.

Сред имената на първите са: Милен Цветков, Ники Кънчев, Слави Трифонов,  Албена Вулева, Мартин Карбовски, Сашо Диков, Гала, Боби Цанков,  Юлиян Вучков, Къци Вапцаров, Венета Райкова и "Господари на ефира” (Рачков – Мамалев – Зуека - Мъйнов) , а на вторите: Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Стойко Сакалиев, Тити Папазов, Иван Славков, Валери Божинов, Трифон Иванов, Йордан Лечков, Венцислав Вуцов и Наско Сираков.

Сподели.