Избираме знаменитостите за първия сезон на Big Brother VIP в България

Pinterest LinkedIn +

Точно в полунощ на 25 срещу 26 януари ще бъде отворена sms-линия 1912, която заедно с интернет страницата www.vip.bigbrother.bg ще приема зрителските предложения за известните личности на България, които да участват в първия Vip Brother за наградата от 50 000 лв.

Vip Brother е българската версия на Big Brother VIP - ексклузивното издание на Биг Брадър в цял свят, благодарение на което VIP личности се превръщат в свръх-популярни знаменитости. Нейният първи сезон у нас ще стартира през март, отново по Нова телевизия. Шоуто ще продължи 28 дни - със седмица повече от английската версия, чийто четвърти сезон, излъчван от Channel 4, вече привършва.
 
Участниците във Vip Brother ще бъдат определени изключително въз основа на резултатите от зрителското гласуване, което ще започне довечера и ще приключи на 8 февруари. Срещу 25 ст. за sms към М-Тел или Globul или безплатно - чрез сайта на шоуто, всеки ще може да посочи по един мъж и една жена. Единственото условие е те да са VIP (Very Important Person), иначе казано - публично известни. Освен известен, обаче, участникът във VIP Brother трябва да бъде и интересна и забавна личност. Допълнителният коментар към предложените имена увеличава шанса им да бъдат поканени.
 
Звездите, които съберат най-много гласове, ще получат специални покани за участие в кастинг. Той ще бъде подчинен на строги VIP стандарти и ще се провежда паралелно на зрителското гласуване. Кастингът ще продължи до началото на месец март. След получаване на поканата, VIP персоните сами ще решават дали да се явят на кастинга. Броят на съквартирантите ще бъде определен на по-късен етап, но едва ли ще надскочи 10 души.
 
Въпреки ограниченията, с които VIP Съквартирантите ще се съобразяват по време на своя престой в шоуто – без гримьори и фризьори, без мениджъри и секретари, участниците ще получат уникална трибуна, сцена или игрище с гарантирана публика.
Сподели.