Шакира се завърна на сцената след 7-годишна пауза

Pinterest LinkedIn +

Колумбийската певица Шакира тръгна на турне след 7-годишна пауза. Поп дивата стартира обиколката си с грандиозен концерт в Хамбург, където изпълни хитове от 20-годишната си кариера.

Шакира се оттегли от сцената заради заболяване на гласните струни. Въпреки недобрите прогнози на лекарите 41-годишната звезда се e възстановила по естествен път и е избегнала сложна операция.

"Миналата година бе една от най-трудните в живота ми. Да се завърна на сцената за мен е толкова вълнуващо. Имам чувството, че излизам на сцена за пръв път" – споделя певицата.

През последните години Шакира предпочете да се посвети на семейството и двете си деца от испанския футболист Жерар Пике и кариерата ù остана на заден план, макар и не напълно. Най-новият албум на певицата "El Dorado" излезе на пазара през май 2017 г. и спечели "Грами" за най-добър латино поп албум.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.