Шакира и Малума представят видеото към песента "Clandestino"

Pinterest LinkedIn +

След като новият сингъл на Шакира и Малума "Clandestino" превзе редица радио класации и се нареди в челните места на чартовете за стрийминг по света, двете колумбийски звезди представят дългоочакваното видео към песента. Премиерата на видеото към "Clandestino" ще се състои днес (27 юли) в канала на Шакира във VEVO/YouTube в 16:00 часа българско време.

Дуетната песен "Clandestino" е третата колаборация между Шакира и Малума след световните хитове "Chantaje" и "Trap". Само за месец след премиерата на сингъла (в началото на юни т.г.) "Clandestino" генерира 48 милиона стрийминга и оглави класациите на Spotify в 32 държави. В радио ефира сингълът стана номер едно в Бразилия, Аржентина, Коста Рика, Колумбия, Мексико, Доминиканска Република, Гватемала, Панама и оглави латино еърплей чарта на Билборд.

С последния си албум "El Dorado" Шакира доказа за пореден път, че е сред най-успешните артисти в световния музикален бизнес. Проектът ù донесе осем награди "Грами" и редица световни хитове, сред които "Me Enamoré", "Perro Fiel" и "Trap".

След края на европейската обиколка световното турне на Шакира "El Dorado World Tour" продължава в САЩ с първо шоу в Чикаго на 3-ти август. Следва Латинска Америка, а последната дата към момента е 3 ноември в Богота, Колумбия.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.