Шая Лебьоф шокира: С Мегън Фокс имахме сексуална връзка на снимките на Transformers!

Pinterest LinkedIn +

Часове след нюйоркската премиера на "Трансформърс 3" (Transformers: The Dark of the Moon), на която Avora.com и Форум Филм България ви направиха свидетели с пряко излъчване на церемонията, звездата от сагата Шая Лебьоф шокира медиите с изненадващо признание. Може би най-комерсиалният актьор в Холивуд в последните години разкри, че с колежката си в първите серии - Мегън Фокс (Megan Fox) са поддържали тайна любовна връзка.

"С Мег станахме интимни още по време на снимките на оригинала от 2007 г. Не считам, че това е толкова странно - все пак се виждахме всеки ден в продължение на половин година и някак си се получи съвсем нормално и за двамата, още повече, че героите ни също бяха гаджета", коментира Лебьоф.

Той добави и, че винаги му е било трудно да разграничава работата от личния с живот, което обяснява и защо повечето му гаджета също са били актриси.

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли

Любопитно е обаче какво ще се случи след това му изказване - както е известно, в третата и финална част на поредицата му партнира топмоделът Роузи Хънтингтън-Уайтли (Rosie Huntingon-Whiteley), която е сочена и за една от най-сексапилните жени в света.

И ако все пак фактът, че британката си има сериозен приятел, не притеснява Лебьоф (по думите му, по време на афертаа им, Фокс е поддържала отношения и с тогавашния си съпруг Брайън Остин Грийн), то вероятно името му би могло да го стресне достатъчно - това е екшън звездата от "Огън в кръвта" и The Expendables Джейсън Стейтъм (Jason Statham).


Сподели.