Сесил Каратанчева осъмна със скандални лесбо снимки във Facebook

Pinterest LinkedIn +

Българската тенисистка Сесил Каратанчева, която от известно време защитава честта на Казахстан в националните турнири, бе въвлечена в нов скандал.

21-годишната спортистка пубикува в личния си профил в социалната мрежа Facebook доста горещи кадри, на които се забавлява по интимен начин с... други жени.

На тях тя демонстрира тотална липса на задръжки, като целува непозната блондинка по устата или провокиращо се отърква в тялото на друга своя приятелка. На част от снимките е и в доста сексапилно амплоа, разкривайки и физически прелести.

Самата Каратанчева обаче коментира интереса на медиите към аматьорската й сесия като меко казано "странен", тъй като това бил "естественият начин на забавления на всяко младо момиче от въпросното поколение".

Съвсем друг е въпросът, че тенисистката открай време успява да се забърка в най-различни скандали - като например положителна допинг проба от преди години, заради която две години нямаше право да се състезава или признанията, че е забременяла на едва 15-годишна възраст...

Сподели.