Серж Танкиан издава симфоничния Elect the Dead (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Бившият фронтмен на System of a Down - Серж Танкиан (Serj Tankian), ще издаде на CD и DVD соловия си проект Elect the Dead Symphony.

Концертът в подкрепа на албума Elect the Dead се състоя на 16 март 2009-а година в зала Auckland Town Hall в Оуклънд Сити, Нова Зеландия.

В шоуто Танкиан си партнира с местния симфоничен оркестър, като всички аранжименти на песните са дело на новозеландския композитор Джон Псатас (John Psathas).

Elect the Dead Symphony ще включва всички парчета от Elect the Dead, както и две неиздавани досега композиции.
Проектът се очаква на световния музикален пазар на 9 март 2010-а година.Междувременно, наскоро басистът на System Of A Down - Шаво Одаджиа (Shavo Odadjian) написа в личния си блог в социалната мрежа Twitter: Are u guys ready for System??? (бел. ред. Готови ли сте за System???).

Това съобщение породи радостни съмнения сред феновете за бъдещето на бандата, като според мнозина, е напълно вероятно System Of A Down да се съберат отново в студио и на голяма сцена.

Бандата се разпадна през 2006-а година, когато Серж Танкиан се отдели, за да се отдаде именно на самостоятелните си проекти.

Сподели.