Серия от неочаквани ситуации застига героите в „Мен не ме мислете“

Pinterest LinkedIn +

Христо репетира предложение за брак, Мартин е в търсене на жилище, а Яна е напът да разобличи Паолина в лъжа

Серия от неочаквани и комични ситуации застига героите в „Мен не ме мислете“ – този петък от 21 ч. по bTV. Христо (Иван Юруков) ще репетира пред огледалото предложението за брак, което смята да направи в най-скоро време. Мартин (Рушен Видинлиев) ще се бори да разреши проблема с жилището, а Яна (Весела Бабинова) е на път да разобличи Паолина (Яна Кузова) в лъжа.

Новодошлият адвокат в кантората Пламен Брезов ще се опита да повлияе на Мартин да преосмисли новия си живот, докато той се чуди как да намери нов апартамент. Яна и децата са в жилището на Ева, когато тя се прибира от Лондон и им съобщава, че е зарязала Петър окончателно.

В кантората Пламен ще продължи да се подиграва на безплатните консултации и няма да пропусне удобен момент да се заяде с Яна, че тя не е за Мартин. Паолина пак ще търси Яна с настояване за срещне с Пламен.
В същото време Христо старателно ще репетира пред огледалото как предлага брак на Силвия и ще поиска съвет от Мартин как точно да го направи. Той обаче ще му съобщи, че пред него стои далеч по-голям проблем от този, защото прокурорът по делото му е сменен с жена, която се слави с големи присъди за насилниците.
Докато Мартин се опитва да убеди собственичката на досегашния им апартамент да премисли още веднъж решението си, Александър ще излезе с изненадващо предложение към Мартин.

Яна ще опита да ангажира Пламен за консултация с Паолина с тайната цел да помогне за изясняване на истината около обвинението към Христо. Но вместо Пламен на среща с нея ще отиде Любо. Тя ще се държи подозрително, затова Любо ще реши да я проследи, за да стане ясна каква е истината за Полина. Щом узнаят каква е тя, Христо, Яна и Мартин ще измислят план, в който важна роля ще изиграе Яна.

В епизода специална роля ще има и популярната блогърка и НПО активистка Красимира Хаджииванова.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.