Сериалът "Облачно с кюфтета" тръгва по "Cartoon Network"

Pinterest LinkedIn +

Сериалът "Облачно с кюфтета" ще започне на 18 септември от 19:05 часа по телевизионния канал "Cartoon Network". Той е базиран на едноименния пълнометражен филм от 2009 г. и на неговото продължение от 2013 г. 

Действието в сериала се развива в момента, преди който храна започва да вали от небето на Суолоу Фолс. Главен герой на епизодите е младият Флинт Локууд − гимназист с големи мечти да стане сериозен учен, чиито изобретения имат потенциал да променят света, вместо да експлодират в лицето му. Флинт страда от МНСР (Мечти-несвързани-с-риба), което е жалко, защото той живее в Суолоу Фолс, където главната причина за процъфтяването на икономиката са сардините.

В забавата се включва и Сам Спаркс, най-добрата приятелка на Флинт. Тя е новото момиче в града и е млад метеоролог. Те се сближават, защото и двамата се чувстват аутсайдери, и преживяват много смешни и вълнуващи приключения заедно, а също и с останалите обичани герои от филма. Те са бащата на Флинт – Тим, асистентът на Флинт – маймуната Стийв, Ърл – най-заетият учител в училище, Мани – управителят на аудио-видео отдела на училището, Брент – местната тийн звезда и капитан на отбора на "Талисманите", както и кметът Шелборн, който печели всички избори със своята сардинена платформа.

Сподели.