Senser се присъединяват към концерта на Soulfly

Pinterest LinkedIn +

Една от най-емблематичните британски групи в сферата на авангардната алтернативна музика - Senser се присъединява към концерта на Soulfly. Събитието ще се състои на 15-ти март в столичната зала "Универсиада".

Концертът на Soulfly окончателно придоби фестивален облик, като пълният списък на музикантите в него включва самите Soulfly, както и групите Incite, Senser и Subscribe.

На сцената ще се качи още сръбският изпълнител Hornsman Coyote, известен още като Nemanja Kojić или фронтменът на култовите за западните ни съседи Eyesburn, както и българите от Artery.

Senser ще гостуват за първи път в София, като това става възможно благодарение на скорошния реюниън на групата. През 2008 г. музикантите се завърнаха с нов сингъл, озаглавен "End Of The World Show", за чието промотиране осъществяват серия от лайфове в Европа.

Бандата ще пристигне в оригиналния си шестчленен състав, начело с Heitham Al-Sayed и Kerstin Haigh. През годините Senser свирят на една сцена с имена Red Hot Chili Peppers, Skunk Anansie, Moby и много други.


Hornsman Coyote подготвя и самостоятелно участие в клуб
Строежа на 16-ти март.

От своя страна сърбинът Hornsman Coyote участва в колаборация с Макс Кавалера и компания още през 2004 г., а резултатът е песента "Moses". Това сътрудничество продължава и с парчето "Innerspirit", част от албума на Soulfly - "Dark Ages".

Концертът на Soulfly, Incite, Senser, Subscribe, Artery и Hornsman Coyote на 15-ти март  в зала "Универсиада" е организиран от клуб Строежа.

Електронни билети за концерта на Soulfly могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.