Selfie S01 (Trailer)

Pinterest LinkedIn +

ABC, S01 Създател: Емили Капнек С участието на: Карън Гилън, Джон Чоу, Тим Пепър, Амбър Роуз и др. Жанр: Комедия Бегло базиран на My Fair Lady (Моята прекрасна лейди), Selfie е историята на изключително популярната в социалните мрежи Елиза Дули (Карън Гилън), за която like-овете и коментарите в интернет пространството отдавна са изместили нормалното общуване, при това дотолкова, че тя буквално не знае как да се държи с хората в реалния живот. Така че ще има нужда от професионална помощ, за която се обръща към маркетинг експерта Хенри (Джон Чоу). На него се пада нелеката задача да я научи да живее офлайн. Премиерата на Selfie S01 е на 30 септември 2014 година.

ABC, S01 Създател: Емили Капнек С участието на: Карън Гилън, Джон Чоу, Тим Пепър, Амбър Роуз и др. Жанр: Комедия

Бегло базиран на My Fair Lady (Моята прекрасна лейди), Selfie е историята на изключително популярната в социалните мрежи Елиза Дули (Карън Гилън), за която like-овете и коментарите в интернет пространството отдавна са изместили нормалното общуване, при това дотолкова, че тя буквално не знае как да се държи с хората в реалния живот.

Така че ще има нужда от професионална помощ, за която се обръща към маркетинг експерта Хенри (Джон Чоу). На него се пада нелеката задача да я научи да живее офлайн.

Премиерата на Selfie S01 е на 30 септември 2014 година.


Сподели.