Сексистка реклама на Samsung Smart TV предизвика разгорещени коментари в YouTube (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Реклама на Samsung Smart TV предизвика разгорещени коментари в YouTube, където беше видяна около 10 милиона пъти за 2 седмици. Видеото, акцентиращо по хумористичен начин върху предимствата на малко иновативно устройство, наречено Evolution Kit, беше окачествено като сексистко и заклеймено предимно от мъжката част от аудиторията.

Идеята на хардуерната добавка към телевизионните приемници на Samsung е потребителите да имат достъп до най-новите функции и услуги, предлагани от Smart TV, и да бъдат винаги в крак с времето без да се налага да си купуват нов телевизор. 

В контекста на традиционния семеен бит идеята на технологичния гигант провокира фантазията на домакинята от рекламата, която за няколко секунди си представя подобрена версия на своя съпруг.

Мъжът от видеото, който става от дивана и започва да върши куп къщна работа, а в края на деня предлага романтична вечеря, предизвика противоречиви реплики под видеото, събрало еднакъв брой положителни и отрицателни вотове от потребителите на канала за видеосподеляне.

Ето какво се получава, когато една обикновена съпруга се опита да ъпгрейдне своята половинка.


Сподели.