Секс романът "50 нюанса сиво" взе първата си жертва

Pinterest LinkedIn +

28-годишна германка е починала по време на садо-мазохистично сексуално изпълнение, вдъхновено от скандалния роман "50 нюанса сиво" на Е. Л. Джеймс. Жената и нейният партньор решили да пресъздадат между чаршафите еротична сцена, описана в книгата, изходът от която обаче се оказал фатален.

Бурната любовна игра включвала 123 удара с дървена показалка по тялото на жертвата, която същевременно била вързана с чорапогащи и кондоми.

По думите на партньора й палавата германка доброволно е пожелала да влезе в ролята на робиня, но по време на бруталната сцена е изпаднала в безсъзнание. Два дни след последното си сексуално преживяване жената е издъхнала в болница.

Междувременно бестселърите от серията "Петдесетте нюанса", част от която е и "50 нюанса сиво", станаха повод за написването на наръчник за безопасното прилагане на практика на атрактивните сексуални техники, описани в книгите.

Авторки на наръчника, озаглавен "150 нюанса на играта", са две американки (
Ема Тейлър и Лорелай Шарки), които предлагат на читателите изчерпателни обяснения за това как следва да бъдат изпълнени опасните литературни секссцени, сред които фигурират такива с размяна на ролите по време на секс.

Освен това в книгата им могат да бъдат прочетени "съвети за по-безочлив начин на живот и препоръчителни възбуждащи игрички за двама или повече сексуални партньори", пише Daily Telegraph.

Сподели.