Джъстин Бийбър с роля във филма по Fifty Shades of Grey?

Pinterest LinkedIn +

Джъстин Бийбър (Justin Bieber) е получил покана за участие в екранизацията към нашумялата напоследък книга Fifty Shades of Grey (Петдесет нюанса на сивото).

Тийн идолът може да изиграе главната роля във филма по бестселъра на E. L. James. Все още не е уточнено обаче дали Джъстин е приел поканата, или все още текат преговори за евентуалното му превъплъщение в образа на героя Christian Grey.

Въпросителните около екранната версия на Fifty Shades of Grey все още са твърде много – не са ясни сценаристът и режисьорът на филма, нито кои от потвърдилите звезди ще вземат участие в него. Част от спряганите до момента имена включва Чанинг Тейтъм (Channing Tatum), Раян Гослинг (Ryan Gosling), Иън Зомърхалдър (Ian Somerhalder) и Алекзандър Скарсгард (Alexander Skarsgård).

Fifty Shades of Grey бе пусната на пазара през миналата година и привлича читателите с нецензурното си сексуално съдържание. Вероятно на това се дължи успехът ѝ, тъй като за кратко време се превърна в най-бързо продаваната книга на Острова за всички времена.

Сподели.