Секс, лъжи и бебе в новия клип на Устата

Pinterest LinkedIn +

Популярният рапър Устата се включва в набралата скорост тенденция известни лица от шоубизнеса да рекламират търговски марки.

Подобни изяви имат Дичо, Ъпсурт, Графа, Емилия, Преслава, Остава и др. Рекламирането на продукти по този начин се разпростира от колбаси до контрацептивни хапчета.

Рапърът - бъдещ татко използва бебешкия бум за вдъхновение на своя нов сингъл ''3 дни още от снощи''. За първи път хип-хоп звездата засяга темата за безопасния секс и предпазването от нежелана бременност.

''Правете бебета с любов, а не случайни бебета'', коментира новия си клип Устата. “Ако все пак ''работата'' се оплеска и те хване неподготвен, има начин да избягаш - хапчето Escapelle, с което до три дни можеш да върнеш нещата назад. Най-безопасният секс в кревата е с Escapelle или само с Устата", казва Устата.


''3 дни още от снощи'' - видео мейкинг

Парчето ''3 дни още от снощи'' е пилотен сингъл от предстоящия трети албум на рапъра.

Видеото към него е заснето в новооткрития столичен клуб ''Дай-дай'' и впечатлява със светлинното си шоу, както и с танцуващите момичета, една от които е бременна, информират от екипа на Устата. Режисьор на клипа е Ники Нанков.


''3 дни още от снощи'' - видео мейкинг

Премиерата на ''3 дни още от снощи'' ще съвпадне с наближаващия юбилеен рожден ден на Устата на 10 октомври, когато рапърът ще отбележи 30 години с голямо парти.

Сподели.