Scorpions сменят датата на концерта. Manfred Mann идват на тяхно място

Pinterest LinkedIn +

Scorpions променят датата на концерта си в България. На 20.08.05, вместо тях в Каварна ще свири британската група Manfred Mann, научи Avtora.com.

Концерт на Scorpions, обаче, ще има като новата дата е 06.09.05. Новата дата е обявена и на официалния сайт на Scorpions.
Закупените до момента билети за концерта на Scorpions в Каварна ще важат за 06.09.05. Мястото остава същото - стадион Калиакра.

Като компенсация за създалото се за феновете неудобство, организаторите обявиха, че концерта на Manfred Mann ще е с вход-свободен.
Manfred Mann

Manfred Mann (групата е кръстена на кийбордиста си) започват като британска рокендрол и попрок банда в началото на 60-те години.  По време на т.нар. "британско нашествие" имат редица хитове, сред които "Do Wah Diddy Diddy" и "Pretty Flamingo". В края на 60-те групата се разпада, но Манфред Ман не се отказва от музикалното поприще. Скоро той сформира нова, доста по-експериментална група под името Manfred Mann's Earth Band.

През следващите десетилетия групата издава редица албуми; очакваният през 2006 г. нов албум ще включва участие на германския рапър Thomas D, а сред песните ще има и парче на Super Furry Animals.

Сподели.