"Счупена любов" събра Венци Венц и Йоана

Pinterest LinkedIn +

"Счупена любов" озаглавиха новата си обща песен изпълнителите Венци Венц (Venci Venc’) и Йоана (Yoana). Зад съвместния им проект стои екип с безкомпромисна репутация – румънският продуцент Monoir (Chris Tarcea), една от най-успешните шведски авторки Cazzi Opeia (Moa Anna Carlebecker), а от българска страна - Валентина от момичешката група "4Magic" и самият Венци Венц, който е и автор на текста. Всички те създават песента по време на първия международен творчески лагер за писане на песни в България – Sofia Songwriting Camp, чието второ издание предстои в началото на октомври.

Преди "Счупена любов" Йоана издаде песните "Да не спим", "Fiesta" и "Нямат любов". Видеото към новото парче е
 режисирано и заснето от екипа Стефан Маринов-Buddubbaz и Петко Андонов. То наподобява късометражна любовна драма, която с леко намигване поставя Йоана в ролята на най-скъпия трофей от луксозната колекция на своя мъж, a Венци Венц се явява неин любим спасител.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.