Създателите на Shattered Horizon обявиха Unstoppable (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Летящи чинии, изпратени от планетата Хикс, намираща се на самия ръб на Слънчевата система, ще връхлетят скъпоценната ни планета още преди края на 2011 г. Това предсказват създателите на Shattered Horizon - Futuremark Games Studios, с чиято помощ Unstoppable Gorg ще навлезе в орбитата на PC, Xbox Live Arcade и iPad по-късно тази година.

Бъдещето на Земята ще бъде оставено в ръцете на играчите, които ще трябва да спрат нашествието на ужасния Gorg чрез "стой-далеч-от-крепостта-ми" стратегия.  

За разлика от традиционния tower defense, обаче, крепостите, които играещите Unstoppable Gorg  ще имат за цел да защитят, ще бъдат подвижни – това ще са сателитите, изпратени от Земята в орбита около планетите, луните и космическите станции, намиращи се в Слънчевата система.

Точната дата на издаване на играта, вдъхновена от първите sci-fi филми, предстои да бъде обявена, както и първите подробности относно другия космически проект на Futuremark Games Studios – sci-fi бойна игра от първо-лице с мултиплеър режим. И двете заглавия, плюс iOS ексклузивната Hungribles, бяха обявени непосредствено преди старта на E3 2011.


Сподели.