"Satyricon" ще свирят на последния концерт на "Slayer" в София

Pinterest LinkedIn +

Легендарната блек метъл банда от Норвегия "Satyricon" се присъединява към "Slayer" за последния им концерт в София!

Концертът на "Satyricon" ще сбъдне една дълго мечтана среща на българските фенове с култовите норвежци, които идват за първи път на родна земя. Групата, която винаги остава вярна на собствените си творчески търсения и продължава да бъде оригинална вече 25 години, никога не е стъпвала в България (припомняме, че заплануваното им през 2005 г. шоу у нас беше отменено).

"Satyricon" са представители на не много силно застъпен стил в концертната програма у нас, какъвто е блек метълът, съобщават организаторите и допълват: "Сигурни сме, че това ще е историческо събитие за цялата метъл общност в България".

Бандата е едновременно магнетична и агресивна и стои атрактивно на сцената, като се харесва и на истинските фенове, и на ширкоскроени метъли с по-разкрепостено усещане за метъл жанра. Затова и именно "Satyricon" ще бъдат специалните гости на последното завинаги шоу на титаните "Slayer" в София на 11 юли в парка на летище "София".

Организаторите от "EventEase" съобщават още, че поради многобройните запитвания на фенове за отделена фен зона пред самата сцена на концерта въпросът е бил съгласуван с мениджмънта на "Slayer" и такава зона (FRONT OF STAGE) ще бъда изградена за ограничен брой хора. До нея ще имат достъп всички, закупили билети с приоритетeн достъп (Priority Access).

Билети за последния концерт на "Slayer" в България със специални гости "Satyricon" можете да закупите по следните начини:
Онлайн билет от http://bit.ly/SlayerBulgaria / от системата на PaySera/
По куриер с наложен платеж с поръчка на 0886 126 995
На каса: само от магазин "На тъмно" /ул. "Иван Вазов" 13, София/
Сподели.