Саша Грей - събирателният образ на сексапил, интелект и амбиция

Pinterest LinkedIn +

Порно индустрията може да бъде нож с две остриета. Или оставаш там завинаги, което си е доходоносен бизнес в САЩ, но само до време, или, ако си достатъчно прозорлив, я използваш като трамплин към нова цел.

Саша Грей (Sasha Grey) се снима във филми за възрастни между 18 и 21-годишна възраст. През 2014 г. тя е само на 26 и е смятана за една от легендите в порното.

Независимо от всичко, което тя прави след "пенсионирането" си от еротичните ленти, нейният обществен образ винаги ще бъде асоцииран с определени мимики, жестове и движения на тялото и лицето й. Това донякъде е проклятие, защото вероятността Саша, чието истинско име е Марина Ан Ханцис, да бъде подценявана като актриса в обикновеното кино, е много голяма.

Но образът на порно актриса може да бъде и благодат. Самият факт, че тя е избрала да запази своя псевдоним Саша Грей за дебютния си еротичен роман "Обществото на Джулиет", говори достатъчно, че тя не се срамува по никакъв начин от миналото си. Освен това много често й се налага да адвокатства на други млади момичета, тръгнали по нейния път.

Самата тя в разцвета на своята младост вече е натрупала достатъчно състояние, за да може да прави с живота си каквото си поиска...

Първите стъпки в киното и телевизията са направени - достатъчно е да се знае, че Саша Грей изигра себе си в 6 епизода от сериала "Антураж" и че получи главна женска роля във филма Open Windows (2014), в който си партнира не с кой да е, а с Илайджа Ууд (Elijah Wood). Това са само част от новините.

Към тях можем да добавим писането на книги, фешън моделирането, снимането във видеоклипове на Eminem и The Smashing Pumpkins, стартирането на диджейска кариера... Списъкът расте, а с толкова много дини под една мишница Саша Грей се превръща в модел за подражание за много млади и още неориентирани момичета, които искат да използват порното не само като източник на финансови постъпления, но и като врата за нещо повече.

Тя отдавна не е просто голо тяло, което говори мръсни приказки и получава или фалшифицира оргазми. Саша Грей е звезда, притежаваща най-важните три качества в шоубизнеса - сексапил, интелигентност и амбициозност, които, събрани накуп, събарят всякакви бариери по пътя към тоталния успех.

Сподели.