Eminem превзе стадион "Уембли" в Лондон с Dr. Dre (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Eminem изнесе знаменателен концерт на стадион "Уембли" в Лондон на 11 юли 2014 година. Шоуто ще остане в историята като първото хедлайнерско изпълнение на рапър на легендарното съоръжение.

Както се очакваше, концертът бе напълно разпродаден - същото се случи и с втората дата на хип-хоп титана в британската столица на 12 юли 2014 година.

Известна част от феновете изразиха недоволство от саунда, тъй като не са могли да чуват рапирането на Eminem заради слабо озвучаване. От друга страна, мнозина вероятно са останали "като гръмнати" при появата на сцената на еднo от най-големите имена в тази музика и откривател на Slim Shady - Dr. Dre.

В сета на Eminem влязоха класически песни като My Name Is, Lose Yourself, The Real Slim Shady, както и такива от албума му от 2013 година The Marshall Mathers LP 2.

За нас в България пък остава надеждата, че скоро ще видим най-популярният бял рапър да напълни изцяло Националния стадион "Васил Левски", пък ако той вземе и Rihanna със себе си - няма да му се разсърдим изобщо.


Сподели.