Съседска стража (The Watch)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2012. Режисьор: Акива Шафър. Сценаристи: Еван Голдбърг, Сет Роугън, Джарет Стърн. С участието на: Бен Стилър, Винс Вон, Били Кръдъп, Джона Хил,Ричард Айоаде, Патрисия Френч, Розмари Деуит, Уил Форте, Дъг Джоунс и др. Комедия.

За филма:

Комедията на режисьора Акива Шафър е продуцирана от небезизвестния Шон Леви, режисьор на хитови заглавия в жанра като "Нощ в музея" с Бен Стилър, "Луда нощ" със Стив Карел и фантастичния екшън "Жива стомана" с Хю Джакман. Сценарият на "Съседска стража" е дело на Сет Роугън, когото вероятно свързвате повече с актьорските му изпълнения в "Позабременяла", "Зеленият стършел" и "50/50", Еван Голдбърг ("Зеленият стършел", "Суперяки") и Джарет Стърн ("Пингвините на Мистър Попър").

В главните роли ще видите Бен Стилър, когото освен със споменатия вече "Нощ в музея", вероятно свързвате и с други запомнящи се комедии като "Запознай се с нашите", "Зулендър" и "Хем боли, хем сърби" на братята Фарели, Винс Вон - също добре познат на киноманите от романтични комедии като "Раздялата" с Дженифър Анистън и "С жени на море", но и с по-различни роли като тези в "Господин и Госпожа Смит" и "Да кажа или да не кажа?".

Актьорският състав на "Съседска стража" е допълнен от Джона Хил ("Позабременяла","Прелъстен и изоставен", "Кешбол"), когото наскоро гледахме във "Внедрени в час" и британецът Ричард Айоаде, познат най-вече с ролята си в комедийния сериал "Компютърджии".

Историята:

С какво може да се забавлява един баща, който живее в предградие? С много неща, както бързо установяват Евън (Бен Стилър) и Боб (Винс Вон), след като се включват в "съседската стража", чиято основна цел не е да пазят спокойствието в квартала, а да не си стоят вкъщи. Или поне така изглежда, докато не им се налага да спасят света от извънземни нашественици.

Сподели.