Съпругата на Еминем влиза в затвора

Pinterest LinkedIn +

В момента Еминем е доста зает със записването на албум с проеката си Д-12, но ще му се наложи да се погрижи за дъщеричката си, след като Ким Метърс - бившата му съпруга, бе осъдена на 1 месец затвор, заради злоупотреба с кокаин. Мерките са се наложили, след като Ким казала на надзираващия я полицай, че ползва активно белият прах.

Тя е в изпитателен срок вече 2 години, след като в колата й бяха намерени 25 грама кокаин. Ким ще излежи присъдата си, след което ще трябва да отиде на 3 месечно лечение в програма за отказване от наркотиците.

В песните си Слим Шейди често рапира за съпругата си, с която имат дъщеря - Хайли. На таткото ще му се наложи да се погрижи за нея, въпреки че в момента е доста зает около записването на новия албум на неговата група Д-12.

Музикалният проект ще се казва “D-12 world” и ще излезе на световния и българския пазар от Univeslal Music/“Вирджиния Рекърдс” през пролетта. Първата песен - “6 in the morning”, ще се завърти по българските радиостаниции следващата седмица.

Официален сайт на Eminem:
http://www.eminem.com
Сподели.