Само 500 души ще могат да се докоснат до шоуто на Ману Чао в София този октомври

Pinterest LinkedIn +

Известният френски певец и музикант с испански корени Ману Чао (Manu Chao) ще изнесе ексклузивен клубен концерт в София на 22 октомври 2019 г. Домакин и иницатор на специалното събитие е клуб "Терминал 1". Само 500 души ще имат възможност да присъстват. Важно за отбелязване е, че билетите се пускат в продажба днес, 1 октомври, точно в 15:00 ч. в мрежата на Eventim.bg. По желание на самия артист цената им е повече от достъпна за такова специфично и ценно шоу – 50 лв. Билети на място няма да се продават.

Освен с мащаба си събитието е любопитно и с това, че за първи път в България ще бъде представен съвсем пресният проект на Ману Чао – "El Chapulín Solo". Популярният изпълнител ще излезе на сцената в компанията на двама свои приятели – китарист и перкусионист (Luciano Falico и Mauro Mancebo). В сетлиста ще влизат добре познати класики плюс някои напълно нови песни, изцяло в акустично изпълнение.

Ману Чао вече е пял пред българска публика. През 2002 г. певецът изнесе концерт в София пред около 6000 души. Той пя отново в България и през 2011 г. и през 2013 г. в зала "Фестивална".

На 22 октомври вратите на клуб "Терминал 1" отварят в 21:00 ч., а концертът започва точно в 22:00 ч., като се очаква времетраенето му да бъде около два часа. Музикалният клуб се завръща след четиримесечна пауза и пълно интериорно и функционално обновление. Откриването на сезона му е обявено за 11 октомври.
Сподели.