"Сам вкъщи" оживява и на хартия

Pinterest LinkedIn +

Познатата и обичана история от поредицата коледни филми "Сам вкъщи" вече можем да открием и под формата на книга за цялото семейство, преразказана от Джон Хюз и допълнена от очарователните илюстрации на Ким Смит.

Да си най-малкото дете не винаги е приятно – всичко зависи от размера на семейството. За осемгодишния Кевин направо си е мъка, защото трябва да се съобразява с луди чичовци, щипещи бузите лели, мрънкащи братовчедки, егоистични по-големи братя и най-лошото малки братовчеди, които се напишкват в леглото. На всеки себеуважаващ се осемгодишен в един момент му идва до гушата. Кевин си пожелава цялото му семейство да изчезне… но не си е и представял, че желанието му ще се сбъдне.

Да подскачаш по леглото на родителите си, докато ти премалее, по цял ден да гледаш филми за големи, в които има кървища и всякакви други страхотии, и да харчиш спестяванията на брат си за суперогромна пица – това е раят. Но съвсем скоро на Кевин му се налага да се превърне в истински господар на къщата, когато се изправя лице в лице с двама непохватни крадци.

Гмурнете се в истинския дух на Коледа заедно с него по следите на изобретателни механизми и гениални капани и открийте отговора на най-важния въпрос: ще се върне ли семейството на Кевин? И ако стиснем очи и много силно си го пожелаем, можем ли да поправим неправдите, които сами сме сътворили?
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.