Чуйте "Коледа е в теб" – първата авторска песен на Светла Иванова и децата от вокалната й група!

Pinterest LinkedIn +

Море от памук, любов и сол вместо сняг заливат децата от вокална група "Светлина" във видеото към песента "Коледа е в теб". Автори на музикалната приказка за добрина и вълшебство край елхата са певицата Светла Иванова и мулти инструменталистът Константин Кучев заедно с децата от вокалната група, на която са ръководители. Малките таланти снимат дебютния си клип в столично йога студио и солна стая за релакс. Идеата на клипа е да улови атмосферата на заниманията им всяка неделя, както и на песента.

"Уникалното в нашата вокално-творческа група е, че ние създаваме всичко заедно с децата. Те са толкова автори, колкото и ние. Текстът на песента се получи много лесно, когато им дадох задачата да довършат изречението "Коледа е…" – споделя Светла Иванова, която е продуцент на песничката и на клипа.

В "Светлина" децата не са просто изпълнители, те са част от целия творчески процес. "Имаме записани още авторски песнички, в които идеите са общи. В клипа, който заснехме, идеята ми беше да покажа колко забавно ни е да творим заедно. Децата за първи път направиха и записи и в студио. Някои от тях нямат навършени 5 години", допълва певицата.

Светла Иванова и Константин Кучев решават да споделят своя опит и вдъхновение с вокална група след успеха на общите им часове по музика и йога в "Музейко". От тогава датира и проектът им "Тананикаща йога" за подрастващи. В пространството на "Salt&Art" с малчуганите репетират и песничките към интерактивната "Вълшебна книжка" на певицата, която е трета в поредицата и ще излезе на пазара през пролетта.

Сподели.