Saints Row 2

Pinterest LinkedIn +

Име: Saints Row 2 Жанр: Екшън | Приключенски Производител: THQ Платформа: Мобилни игри

Малко са игрите за мобилни телефони, в които просто си стоите и гледате как живота в тях се развива и то без да се намесите!

В Saints Row 2 това има как да стане, въпреки че в нея също можете да намерите интересни неща за правене. Ще можете да обикаляте из секторите на града ( като имате предвид, че градът е разделен на зони, вместо да е просто едно цяло), като през това време ще трябва да се справяте със задачи, включващи отвличане на хора, поставяне на бомби, обиране на магазини или каквото и да е било друго виртуално предстъпление, за което можете да се сетите. Повечето от тези предизвикателства изискват само няколко натискания на бутоните на клавиатурата, но трябва да се пазите от противниковите банди или полицията. Почти всеки, когото срещнете е ваш враг, което не е особено изненадващ факт, имайки предвид, че основната ви цел е да направите града притежание на Светците. Докато вашия прогрес расте, вашата първа задача е да останете живи, а това не е толкова лесно, колкото изглежда!

Освободете грешника в себе си! Сагата на Third Street Saints продължава с излизането на мулти-платформената игра Saints Row 2! Това отбелязва и завръщането на серията към мобилните телефони, с един нов отворен свят, пълен с екшън, много мисии, интересни дейности и мини-игри, безупречно интегрирани в уникалния геймплей!

Сподели.