С насилие и мръсни шеги Deadpool стана най-касовият Rated R филм в историята

Pinterest LinkedIn +

Deadpool вече официално е най-касовият филм на всички времена, забранен за лица под 18 години, след като измести от първото място The Matrix: Reload (Матрицата: Презареждане) със своите $745 млн. долара в световен мащаб.

Нео падна геройски в боя срещу псевдосупергероя на Marvel, но това внушително число определено е повод за надежди за продължение на Deadpool в най-скоро време.

Всеизвестно е, че големите холивудски студиа не обичат да рискуват, като лишават такава голяма част от клиентелата си като тийнейджърите от права за гледане на определен филм, но в този случай FOX, студиото стоящо зад Deadpool, изкара огромна печалба. Особено като се има предвид, че бюджетът на филма е в рамките на скромните $58 млн. долара. 

What do you get someone for their #Monthiversary? Is it rubber? Brick? Carpet?

A photo posted by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Mar 12, 2016 at 11:01am PST

Въпреки страхотния си успех филмът с Райън Рейнолдс далеч не постигна бърз успех. Реализирането му беше мечта на актьора, който е основният двигател зад лентата. В продължение на 11 години той разработва идеята, като провалът на X-Men: Origins - Wolverine (Х-Мен: Началото - Върколак) беше огромна крачка назад за персонажа.

В крайна сметка обаче всичко се нареди за наемника с голямата уста и той тепърва ще продължава да мачка всичко живо по пътя си.

Сподели.