С измама ли спечели Сидония Радева Lord of the Chefs?!

Pinterest LinkedIn +

Сякаш по традиция, поредният победител в поредното ТВ шоу у нас отново се оказва под съмнение. В случая става дума за добричлийката Сидония Радева, която спечели готварското предаване на Слави Трифонов - Lord of the Chefs.

За успеха на брюнетката се говореше още от месеци, като слуховете говореха, че майка й, преуспяваща бизнес дама, е един от неофициалните спонсори на шоуто и в крайна сметка именно тя ще триумфира на финала на кулинарната надпревара.

В решителната битка Сидония действително надделя над конкурента си Живко Иванов, с което даде и повод за оспорване на реалния си успех.

Lord of the Chefs

По форумите глас надигат недоволни фенове, които са категорични, че повече няма да вдигат рейтинга на продуцирано от Слави шоу, тъй като всичко е ясно от самото начало.

Намерен е и отговор на въпроса: защо майката на Сидония не й е купила спечеления ресторант в центъра на София, а се е стигнало до подобни сложни манипулации?! Защото е щяла да се лиши от мащабната тв реклама, на която се радваше по време на излъчването на Lord of the Chefs.

Сидония Радева от Lord of the Chefs

Иначе самото заведение, което се намира на "Христо Белчев" и носи името на предаването, вече функционира, но като цяло не впечатлява с особена посещаемост, макар все още да е твърде рано да се правят реални изводи. Факт е обаче, че и този път победата на поредния победител в поредния реалити формат оставa под съмнение.  


Сподели.